Mobilitet - Sanseopplevelse

Oppdatert: 18. april 2019


Mobilitet - Sanseopplevelse.

Sensorstøtte: Uansett om du rappellerer ned grotter, kjører rullebaner, eller gjør andre typer feltforskning, samler du automatisk data på iPad og iPhone med den nye sensorsupportfunksjonen.

Ved hjelp av en ny beregningsfunksjon kan mobilapps ta opp informasjon fra iOS-sensorer på iPad eller iPhone-enheten, inkludert plassering, lufttrykk, akselerometer, magnetometer, gyroskop, barometer og batterinivå.

Se video...

Se flere mobilitets funksjoner...

Se Video...

#FileMakernyheter

4 visninger

Siste innlegg

Se alle

Server Admin - Intelligent håndtering

Administrasjon - Intelligent håndtering. Den helt nye FileMaker Server Admin Console har blitt redesignet for å være lettere og gi et strømlinjeformet brukergrensesnitt for enklere administrasjon av d

"Apps with a snap"

Utvikling - Apper med et snap. Starter-apper: Hvis du er ny i FileMaker-plattformen, kan du komme i gang raskere ved å knytte sammen forhåndsdefinerte apper med tilleggstabeller for å få den egendefin

FileMaker Pro Advanced har erstattet FileMaker Pro

Dette gjelder versjon 17 fra Mai 2018 Slå sammen FileMaker Pro og FileMaker Pro Advanced FileMaker Pro og FileMaker Pro Advanced selges ikke lenger som separate produkter. FileMaker Pro Advanced inneh