Server Admin - Intelligent håndtering

Oppdatert: 18. april 2019


Administrasjon - Intelligent håndtering.

Den helt nye FileMaker Server Admin Console har blitt redesignet for å være lettere og gi et strømlinjeformet brukergrensesnitt for enklere administrasjon av dine egendefinerte apper.

Administrasjonskonsollen har en oversiktsside som enkelt overvåker vertsbaserte egendefinerte apper, tilkoblede klienter og systemstatistikk. I tillegg må du få handlinger som gir mer detaljer om håndtering av feilmeldinger.

Se flere funksjoner...

Se video...

#FileMakernyheter

3 visninger

Siste innlegg

Se alle

Mobilitet - Sanseopplevelse

Mobilitet - Sanseopplevelse. Sensorstøtte: Uansett om du rappellerer ned grotter, kjører rullebaner, eller gjør andre typer feltforskning, samler du automatisk data på iPad og iPhone med den nye senso

"Apps with a snap"

Utvikling - Apper med et snap. Starter-apper: Hvis du er ny i FileMaker-plattformen, kan du komme i gang raskere ved å knytte sammen forhåndsdefinerte apper med tilleggstabeller for å få den egendefin

FileMaker Pro Advanced har erstattet FileMaker Pro

Dette gjelder versjon 17 fra Mai 2018 Slå sammen FileMaker Pro og FileMaker Pro Advanced FileMaker Pro og FileMaker Pro Advanced selges ikke lenger som separate produkter. FileMaker Pro Advanced inneh